Övrigt

CelinDental AB samarbetar nära med Dentamel AB och Dentalshopen.se vilka bägge ägs av CelinDental. Bägge är dentaldepåer men med lite olika profil.

 

Dentamel är har tillgång till ett utbud om ca 100000 artiklar och säljer förbrukningsartiklar och småapparater till dentala kliniker. Dentamel har en web-shop omfattande ca 20000 artiklar

Dentamel levererar förbrukningsvaror till Svenska tandläkarklinker, direkt eller i upphandling. Dentamel är för närvarande en av de största leverantörerna till Praktikertjänst.

Genom samarbete med Europas ledande dentalgrossist Dental-Union kan Dentamel erbjuda ett stort sortiment till riktigt bra priser.

Dentamels kontor och lager i Sverige är i Vallentuna.

Dentamels web-butik fokuserar på att göra det enkelt och billigt för dig. Utbudet följer väl det utbud som de större inköparna i Sverige efterfrågar.

Vi tycker det är viktigt med tydlighet, särskilt då många av våra kunder är små företag som redan från början behöver veta vad saker kostar. Därför fortsätter vi med samma raka prissättning som tidigare: Hos oss får du ”rabatten” direkt, från första kronan. Inga trappor, stegar, förhandlingar eller andra hinder för att nå bästa pris.

 

Dentamels mål är att erbjuda ett brett sortiment med god kvalitet och med stor dental kompetens. Visionen är att med personlig service och omtanke vara lyhörd för kundens behov. För större kunder erbjuds skräddarsydda lösningar som även  kan innebära egna web-butiker.

Dentalshopen.se har Sveriges största utbud och en web-butik med över 70000 artiklar. Hos Dentalshopen hittar du ett fantastiskt utbud inkl Europas största utbud av ”private label” artiklar av hög kvalitet till mycket bra priser. Web-shopen har utbud inom förbrukning och småapparater för både klinker och laboratorier.

I Sverige har vi vårt lager i Vallentuna och huvudlagret är hos Europas största dentala grossist företag, Dental-Union GmbH , i Frankfurt Tyskland.